Hohtobileet

Hinnasto

Kaikki paketit sisältävät viisi tuntia kestävät energiset Hohtobileet. Asiakkaan vastuulla on ravintolan tai juhlatilan pimentäminen kaihtimilla, pimennyskankailla tai muulla tavoin. Hohtobileet on näyttävä kokonaisuus, joten DJ:n soittopiste kannattaa sijoittaa esiintymislavalle tai muulle näkyvälle paikalle. Tarvittava lattiapinta-ala on minimissään n. 2 x 3 metriä. Tarvittaessa DJ voi soittaa myös ravintolan vakituisesta soittopisteestä, mikäli sellainen löytyy.

Hintaan lisätään edestakaiset matkakulut 0,60 €/km. Lähtöpaikkana Tampere.

Super Hohto -paketti, 50–150 asiakasta

Hinta 850 euroa sisältää:

Energinen DJ-vetoinen bileilta, joka sisältää kevyen valaistuksen, äänentoiston, uv-valossa hohtavat vartalomaalit ja valotikkuja noin 100 hengelle. UV-valoilla valaistaan lähinnä DJ:n soittopisteen edusta. Paketti sisältää valmiit sähköiset markkinointimateriaalit Hohtobileiden markkinoimiseen.

Mega Hohto -paketti, 150–300 asiakasta

Hinta 1250 euroa sisältää:

Näyttävä tapahtumapaketti, jossa kaksi DJ:tä tai DJ ja juontaja nostaa tunnelman kattoon. Paketti sisältää näyttävän biletekniikan, äänentoiston, uv-koristelut ja unohtumattoman illan, josta puhutaan pitkään. UV-valolla valaistaan DJ:n soittopisteen lisäksi osa muuta juhlatilaa. Vartalomaaleja ja valotikkuja varaamme tässä paketissa noin 150-300 hengelle. Paketti sisältää sekä valmiit sähköiset, että painetut
markkinointimateriaalit Hohtobileiden markkinoimiseen.

Ultimate Hohto -paketti, 500–1000 asiakasta

Hinta 1500 euroa sisältää:

Näyttävin tapahtumapaketti, jossa kaksi DJ:tä tai DJ ja juontaja nostaa tunnelman kattoon. Paketti sisältää näyttävän biletekniikan, uv-koristelut ja unohtumattoman illan, josta puhutaan pitkään. Lavalla huomattavasti isommat lavarakenteet ja show-valot. UV-valolla valaistaan DJ:n soittopisteen lisäksi osa muuta juhlatilaa. Led savukoneet luovat tunnelmaa värjätyillä savun purskahduksilla (n. 8 m korkeat). Vartalomaaleja ja valotikkuja varaamme tässä paketissa noin 500-1000 hengelle. Paketti sisältää sekä valmiit sähköiset, että painetut markkinointimateriaalit Hohtobileiden markkinoimiseen.

EXTRAT

· Kasvomaalaaja / bodypainting 300 €
· Esitanssija 300 €
· Juontaja 350 €
· Valo- tai videokuvaus 500 €

TARVIKKEET

Asiakas voi tilata Hohtobileiden lisätarvikkeita:
· Valotikut 100 kpl 20 €
· Valotikkujen pupunkorva- ja silmälasiliittimet 20 kpl 50 €
· Kasvomaalit, 6 väriä 50 €
· Konfettipuhallin ja 2 kg uv-konfettia 100 €
· Hohtavat 90 cm led ilmapallot 12 kpl 75 €

Haluatko tilata Hohtobileet
omaan ravintolaasi?

Yhteistyössä